YACHTLIFE.ONE steekt van wal op YOUTUBE

“Centuries of Craftsmanship” is de titel van de eerste serie van YACHTLIFE.One. Het nieuwe platform laat op Instagram, Facebook en YouTube de schoonheid van de watersport op een eigentijdse manier  zien. In de eerste aflevering staat het Enkhuizer VMG Yachtbuilders centraal. In de eerste aflevering is onder andere te zien hoe VMG Yachtbuilders een Sparkman & Stephens volledig aan het restaureren is. De werf, de werkzaamheden, het specialisme en andere activiteiten op de jachtwerf komen op een verfrissende en eigentijdse manier voorbij.

Nieuwe afleveringen met onderwerpen als de mooiste zeiljachten, regatta’s, vakmanschap in jachtbouw, de grootste superjachten en de beste vaarbestemmingen volgen.

YACHTLIFE.One is het nieuwe online media platform gericht op de nautische branche. Waar het in de zomer van 2019 begon met kortere content op Instagram en Facebook is inmiddels de eerste, volledig eigen videoproductie op YouTube een feit. Digitaliseren, vernieuwing en globalisering van de watersport is het hoofddoel van de groep jonge, bevlogen watersporters achter het platform.

Wij zien veel kansen om internationaal georiënteerde film content te creëren en online een groot publiek te bereiken: humor, informatie en de beleving van het vele moois dat de nautische markt ons geeft, staan hierin voorop”, aldus Brend Schuil, oprichter Yachtlife.one .

“Wij willen ambassadeurs worden van een nieuwe generatie in de watersport en willen diezelfde watersport graag in al zijn facetten naar een nieuw publiek brengen.”