Talkshow: Rotterdam als Narcostad

Het Maritiem Museum Rotterdam zal op donderdag 11 april een talkshow organiseren rond de tentoonstelling ‘Dealen met Drugs’. War-on-drugs-fotograaf Teun Voeten, ex-crimineel Wilfred Kols, Cecilia Thorfinn van Eurojust en andere drugsexperts vertellen hun verhaal en gaan in op verschillende stellingen. Hiernaast zal een panel van politie, wetenschappers, politici en de conservator van Dealen met Drugs vragen stellen aan de gasten.

Er is bij de talkshow een belangrijke rol voor het publiek weggelegd. Niet alleen mogen zij meepraten en vragen stellen, ook hebben zij stemkastjes om hun mening te geven. Waar trekken zij de lijn in geladen vraagstukken?

De talkshow vindt plaats op donderdag 11 april om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en kost € 17,50 per persoon. Studenten betalen € 10,00 op vertoon van hun studentenpas. Vrienden van het Maritiem Museum, sponsoren en partners hebben gratis toegang. Bezoekers die nu Vriend worden voor € 42,50 bezoeken de talkshow en toekomstige activiteiten gratis. Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Kijk voor meer informatie over de talkshow en andere evenementen op de website van het Maritiem Museum.